+45 97161418  

Campingmesse Bornholm uge 21- 2018


Vi er i gang med at planlægge næste campingmesse på Bornholm i uge 21, 2018

Efter en succesfuld campingmesse i maj 2017 er vi nu i gang med at plænlægge en ny messe i uge 21, 2018. Datoerne bliver 26. og 27. maj og messen holdes kl. 10-16 begge dage på Nordskoven Strand Camping i Rønne.

Vi har lige nu aftale med følgende udstillere:

Nordea Finans med GODE campinglån

Finansier din drømmevogn nu og åbn vinduet mod nye horisonter!

Når du har fundet drømmevognen, er det hårde arbejde overstået. Med Camping Finans er drømmen om en campingvogn, en autocamper, en ferieoplevelse og ren afslapning inden for rækkevidde.

Hvad kan du finansiere?

Med Camping Finans har du mulighed for at finansiere:

  • Fabriksnye eller brugte campingvogne og autocampere
  • Teltvogne og fortelte
  • Ekstra udstyr til campingvognen 

Finansieringen er lige til, når du har fundet den rette campingvogn eller autocamper med det rette udstyr.


Camper - komfort til camping og fritid

Camper Fritid har alt, hvad du kan ønske dig af udstyr, tilbehør og reservedele til din campingvogn eller autocamper. Vores sortiment omfatter mere end 3000 varenumre og vi leverer vores produkter igennem bl.a. Sørens Camping.

Camp2Go - rejsearrangør

Camp2Go er et rejsebureau, som sælger pakkerejser til hele Danmark under mottoet: Vi pakker din rejse - du pakker din kuffert. 

Camp2Go er hjemmehørende på Bornholm, hvor der kan tilbydes plads på campingpladser, vandrerhjem, hoteller, sommerhuse og ferielejligheder.

Camp2Go sætter en ære i at skabe den bedste ferie for dig og tager telefonen når du har brug for hjælp.

Nordskoven Strand Camping, Hasle Camping, Dueodde Familiecamping og Hostel

Nordskoven Strand Camping er beliggende:
Antoinettevej 2
3700 Rønne
 
Dueodde Familiecamping og Hostel er beliggende:
Skrokkegårdsvejen 17
3730 Nexø
 
Hasle Camping er beliggende:
Fælledvej 30
DK-3790 Hasle

Forever Living - AloeVera produkter

Forever er repræsenteret i over 160 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle produkter bygger på Aloe vera fra egne plantager. Vi er i dag Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera

Gårdbutikken BornShop (Bornholmskevarer.dk)

Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk startede i 2012 med den hensigt at blive den bedste leverandør inden for kvalitets varer fra Bornholm. På Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk kan du finde mange produkter fra de Bornholmske producenter.

Campingferie.dk

Campingferie.dk er Skandinavens mest omfattende campingportal med masser af informationer om camping i form af gode råd, teknik, rejsebeskrivelser og databaser på campingpladser i Danmark og resten Europa, campingvogne, teltvogne og autocampere.

SAFire grill - og pizzabagning på grill

SAfire Roasteren er designet til hele verdensmarkedet, hvor miljøhensyn og enkel levevis er blevet en livsstil. SAfire Roasteren er ligeledes til folk, der nyder udendørslivets glæder og altid er på farten - altså også til den europæiske livsstil. Endvidere er SAfire Roaster til dem med begrænset plads.
Bagepladen er vendbar og forvandler SAfire Roaster til en pande, der fx er ideel til pizzabagning.

SunDrive solceller

HVORFOR SKAL JEG HAVE SOLCELLER? Oplev frihed og glæden ved egen strøm forsyning.Overnat hvor du vil og spar penge på strøm og pladsleje.Altid strøm på vognen/camperenHar du mover, er den altid klar til brug når du vil afsted. Forlæng levetiden på batterierne og campér med grøn samvittighed
HVAD HAR JEG BRUG FOR? Til almindelig brug skal du installere 100 watt solcelle pakke. Det dækker til lys, vandpumpe, TV samt diverse.Har du større behov kan systemet udbygges efterfølgende eller du kan installere 200 eller 300 watt med det samme.
HVOR KAN JEG KØBE SOLCELLER? Bestil Solcelle pakken hos SunDrive og få alt leveret, lige til at montere selv. Du kan også kontakte os så henviser vi til nærmeste forhandler

JepoTech - bakkameraer og meget andet til campister og andre

Vi har en idéel løsning hvis du ind imellem kører med campingvogn/trailer. Med en installation af et kamera bag på campingvognen/traileren og en forbindelse via vort TRAILERKIT til skærmen i køretøjet, vil det bagerste kamera altid være prioriteret.

Vort TRAILERKIT kan overføre billeder fra op til 2 kameraer. Spiralkablet er udført med vandtætte og meget kraftige stik og kan strækkes op til 5 meter.

Walker telte fra Sørens Camping

Walker forteltfabrikken er en af de ældste teltfabrikker i Holland.
Walker navnet har siden 1954 været et ægte familieforetagende, og har altid produceret topkvalitet til krævende campister. Vore fortelte er udviklet og produceret i Deurne Holland. Gennem årene har vi oparbejdet stor viden, som kommer sig til udtryk i vort design og kvalitet. En investering i et Walker fortelt giver mange års glæde ved camping!

Sørens Camping

Vi viser masser af forskelligt udstyr til campinglivet. Campingvogne, teltvogne, fortelte - både traditionelle og luftfortelte. Vi er forhandler af Walker telte og viser flere af disse opstillet. Vi er forhandler af Camp-let teltvogne. Campingmøbler tilbyder vi et stort udvalg af i forskellige modeller og fabrikater. Vi har service, glas, bestik, vaser og mange andre ting. Vi har et godt udvalg af tøj. Flere grillmodeller kan vi også tilbyde.
 
Kom og kig på det store udvalg

Tag med til Bornholm uge 21 - 2018

Et godt tilbud fra Camp2Go og Sørens Camping.
 
Så kan I besøge det skønne Bornholm og også besøge vores campingmesse den 26. og 27. maj 2018 - begge dage kl. 10-16 på Nordskoven Strand Camping i Rønne

Det er også muligt at rejse via Sverige

Også her har vi et godt tilbud fra Camp2Go
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning & Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 Blev vi Camp-let center: Så vi Sælger nye Camp-letter.
se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1 dec. 2012 Åbner vi nye lokaler 1400 m2 på Teglvænget 7-9
1. marts 2015 holder vi 10 års jubilæum som Sørens Camping
1. juni 2015 Åbner vi en lille afd. på Bornholm igen ude på Nordskoven Strand Camping i Rønne,

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk