+45 97161418  

Messedeltagere på Bornholm 2017


Nordskoven Strand Camping

Nordskoven Strand Camping har lagt areal til for at give plads til messen.

Nordskoven Strand Camping ligger ved en af øens fineste sandbadestrande, ved navn Antoinette strand.

Antoinette strand er meget populær blandt øens gæster, da stranden bugter sig flere hundrede meter langs kysten. Der er god plads – og nemt at finde læ.

I højsæsonen er der livreddere på stranden.

Camp2Go

Rejsearrangør Camp2Go

Camp2Go er et rejsebureau, som sælger pakkerejser til hele Danmark.

Vi pakker din rejse - du pakker din kuffert. 

Vi er hjemhørende på Bornholm, hvor vi kan tilbyde plads på campingpladser, vandrerhjem, hoteller, sommerhuse og ferielejligheder.

Vi sætter en ære i at skabe den bedste ferie for dig

Campingferie.dk

Campingferie.dk er Skandinavens mest omfattende campingportal med masser af informationer om camping i form af gode råd, teknik, rejsebeskrivelser og databaser på campingpladser i Danmark og resten Europa, campingvogne, teltvogne og autocampere.

Foreverliving aloevera produkter

Aloevera produkter var præsenteret af Charlotte Herschend og kollegaer.
Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.

JepoTech

Siden 1991 har Jepotech ApS arbejdet med Traktorvideo til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Derfor er Jepotech ApS den rigtige partner, når der skal vælges Traktorvideo til dine maskiner.
Vi kan altid rådgive om dit valg af system, da vi kender mulighederne og begrænsningerne ved af bruge video i landbruget.
 
- Men også mange produkter til campister, f.eks.:

Vi har en idéel løsning hvis du ind imellem kører med campingvogn/trailer. Med en installation af et kamera bag på campingvognen/traileren og en forbindelse via vort TRAILERKIT til skærmen i køretøjet, vil det bagerste kamera altid være prioriteret.

Vort TRAILERKIT kan overføre billeder fra op til 2 kameraer. Spiralkablet er udført med vandtætte og meget kraftige stik og kan strækkes op til 5 meter.

BornShop - Bornholmskevarer.dk

Besøg vores nye Gårdbutik på Vellensbyvejen 10, 3700 Rønne

Åbningstider i gårdbutikken: man-ons-fre-lør: 12-17 - Tirs. tors. & Søndag : lukket 

Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk startede i 2012 med den hensigt at blive den bedste leverandør inden for kvalitets varer fra Bornholm. På Bornholmskevarer.dk/Tasteofbornholm.dk kan du finde mange produkter fra de Bornholmske producenter. Køb fx Tørret Pasta fra pastariget i Svaneke, Rapskimolie og Sennep fra Lehnsgaard, Spiritus fra Spritfabrikken, Øl fra Svaneke Bryghus og meget meget mere.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en enkel, hurtig og bekvem måde at shoppe Bornholmske varer på direkte fra computeren. Nu har vi også åbnet en Bornholmsk gårdbutik i Nylars på Bornholm. Vores Udvalg af Bornholmskevarer er konstant voksende. Vi tilbyder alle at komme med på vores Facebook side, der vil vi fortælle om nyheder og gode tilbud på webshoppen.

Nyboes Auto

Nyboes Auto ApS har eksisteret i mere end 40 år, med base i Rønne servicerer vi hele Bornholm og omegn. For vi har faste kunder fra hele Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. I dag er vi autoriseret serviceværksted for Opel, Mercedes, Iveco,  FIAT, Dacia og Renault. Derudover er vi autoriseret forhandler af Opel. Der er i dag 28 ansatte hos Nyboes Auto, og vi er Bornholms største autoværksted. Vores ansatte uddannes løbende ud fra de kurser og krav vores leverandører og importører stiller. Derfor tør vi også fortælle at vi laver alle køretøjer, intet er for småt eller for stort.

Biosol ved Anita

Biosol og Solbio produkter forhandles af Anita, som var med på messen.
Anita forhandler også Raunsborg produkter.

SAfire grill

En af vores store passioner er at grille. Vi griller så kødet bliver mørt, saftigt og smager fabelagtigt. Vores Pizza har en tynd og sprød bund med en god varme på oversiden – efter manges opfattelse faktisk bedre end i en stenovn. At grille kan være en god daglig måde at tilberede den sunde og delikate middag.

BornFiber - fiberbredbånd og TV

BornFiber samarbejder med Waoo. Du har derfor Waoo Hastighedsgaranti, så du som minimum er sikret, at du altid får den bestilte hastighed på dit internet. Dette gælder også selvom du benytter forbindelsen til TV samtidig.

Camper

Camper Fritid har alt, hvad De kan ønske Dem af udstyr, tilbehør og reservedele til Deres campingvogn eller autocamper.

Vores sortiment omfatter mere end 3000 varenumre, som kan ses i vores store online katalog.
Vi leverer vores produkter igennem caravanforhandlerne i Danmark.

SunDrive solceller

HVORFOR SKAL JEG HAVE SOLCELLER? Oplev frihed og glæden ved egen strøm forsyning. Overnat hvor du vil og spar penge på strøm og pladsleje. Altid strøm på vognen/camperen. Har du mover, er den altid klar til brug når du vil afsted. Forlæng levetiden på batterierne og campér med grøn samvittighed.
HVAD HAR JEG BRUG FOR? Til almindelig brug skal du installere 100 watt solcelle pakke. Det dækker til lys, vandpumpe, TV samt diverse. Har du større behov kan systemet udbygges efterfølgende eller du kan installere 200 eller 300 watt med det samme.
Se mere på hjemmesiden.

Amigo - det ekstra bagagerum

Man står lige og savner plads til ferieoppakningen, til barnevognen, til golfudstyret, weekendindkøbet, el-scooteren og alt det hverdagen også byder på. Er du én af de mange, som har valgt at køre i en miljørigtig, lille bil, så kender du sikkert udfordringen. Med Amigo får du al den ekstra bagageplads, som din bil ikke kan tilbyde. Helt præcis 2145 liter regulært bagagerum, superlet at sætte efter bilen og ligeså så let at tage af og stille på plads når du ikke har brug for den ekstra bagageplads. Det kræver hverken svulmende overarme eller en ingeniøreksamen at betjene og få glæde af din Amigo. Amigo er dansk og den er skabt til at holde til det hele - i mange år. Undervognen er galvaniseret og rustbeskyttet. Amigo er formet i en særlig stærk og bestandig plast.

Walker telte

Walker forteltfabrikken er en af de ældste teltfabrikker i Holland.
Walker navnet har siden 1954 været et ægte familieforetagende, og har altid produceret topkvalitet til krævende campister. Vore fortelte er udviklet og produceret i Deurne Holland. Gennem årene har vi oparbejdet stor viden, som kommer sig til udtryk i vort design og kvalitet. En investering i et Walker fortelt giver mange års glæde ved camping! Vi har de nyeste teknikker til at kunne producere alle detaljer i teltene til perfektion. Vore dygtige medarbejderes opmærksomhed spiller også en vigtig rolle for at kunne levere et fortelt i topkvalitet.
Hvis din campingsvogns mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi, at fremstille et skræddersyet fortelt, der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campistens krav, og giver et flot udseende opstillet. Har din campingvogn en speciel taglinie, har vi også muligheden for at fremstille et fortelt der passer perfekt.

Sørens Camping

1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning & Snejbjerg.
Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2.
Fra 2007 til 2010 har vi en afd. i Klemnensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi Sælger nye Camp-letter, se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1 dec. 2012 åbnede vi nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping
1. juni 2015 åbnede vi en lille afd. på Bornholm igen - på Nordskoven Strand Camping i Rønne. Hvor Campingmessen også fandt sted.

SsangYong Korando - firehjulstrækker

Bilen på billedet er udlånt til Sørens Camping af Schou-Jensen Biler i Herning
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi Sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holder vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk