+45 97161418  

Min Amigo


Amigo hjælper med at gøre din hverdag, weekend og ferie meget gladere...

Alt det bilen ikke kan rumme. Det klarer Min AMIGO!

Amigo er din nye ven! Rummelig, superlet og en helt ny, fleksibel løsning på pladsmangel i bilen.

Amigo kan godkendes til tempo 100

Tempo 100 Ønsker du at få din AMIGO trailer tempo 100 km./t godkendt skal du printe pdf dokumentet og medbring til synshallen. Hent tempo-100 dokumentet på denne adresse: http://mustang-amigo.dk/DK/Teknisk%20info/Tempo%20100.aspx

Kender du det?

Man står lige og savner plads til ferieoppakningen, til barnevognen, til golfudstyret, weekendindkøbet, el-scooteren og alt det hverdagen også byder på. Er du én af de mange, som har valgt at køre i en miljørigtig, lille bil, så kender du sikkert udfordringen. Med Amigo får du al den ekstra bagageplads, som din bil ikke kan tilbyde. Helt præcis 2145 liter regulært bagagerum, superlet at sætte efter bilen og ligeså så let at tage af og stille på plads når du ikke har brug for den ekstra bagageplads. Det kræver hverken svulmende overarme eller en ingeniøreksamen at betjene og få glæde af din Amigo. Amigo er dansk og den er skabt til at holde til det hele - i mange år. Undervognen er galvaniseret og rustbeskyttet. Amigo er formet i en særlig stærk og bestandig plast.

Nu også cykelstativ til Amigo

Cykelstativ vejl. udsalgspris sæt kr. 1490,- 1 sæt/side kan fiksere 2 cykler

Specifikationer på Min Amigo

Indvendig længde: 205 cm. Indvendig højde: 120 cm. Indvendig bredde: 110 cm. Egenvægt: 130 kg. Totalvægt: 350 kg. Udvendig længde: 295 cm. Udvendig højde: 140 cm. Udvendig bredde: 150 cm. Lasteevne: 220 kg. Rumindhold: 2145 liter. Ved opbevaring kan trækstangen skubbes ind, så totallængden kun er 245 cm.

Teknisk info

AMIGO er dansk hele vejen igennem og den er skabt til at holde til det hele – i mange år. AMIGO er formet i en særlig stærk og bestandig plast, og undervognen er godt rustbeskyttet af en solid galvanisering. Med AMIGO får du mindst lige så meget bagageplads, som du får i en stor stationcar og frihed til at fravælge den ekstra plads. Blot er det langt billigere, både i kørselsøkonomi og i afskrivning, og så er der ingen vægtafgift på en AMIGO.

Hvorfor skal du overhovedet overveje at anskaffe en AMIGO?

Der er masser af gode grunde. Her er 10 hurtige, der både handler om at spare penge, at løse dit transportbehov med en lille bil med begrænset bagageplads og om at sikre en grøn brændstoføkonomi. For de fleste vil der være en mindre procentdel af kørslen, hvor der er behov for mere plads. Det kan være til barnevogn, indkøb, ferieturen, familiebesøg eller en tur på golfbanen. Og det kan den nye trailer, AMIGO hjælpe dig med.

Afsted på ferie

Når du skal på ferie, bliver du nødt til at foretage en skarp prioritering af, hvad du kan have med i din bil. Langt de fleste biler har ringe eller begrænset plads i bagagerummet. Som regel er der kun plads til et par almindelige håndtasker eller en enkelt kuffert. Lige i underkanten for de fleste. Med den nye lille trailer, AMIGO bliver der plads til det hele…og det ekstra!

Plads til børn og legetøj

Minibiler og børnefamilier. Det passer sjældent særlig godt sammen. Skal der være plads til børnesæder og overtøj, er minibilen fyldt op. Hvor skal så de ekstra støvler, skoletasker eller guitaren til musiktimerne være? Når børnene skal på weekend hos bedsteforældrene hvor skal så barnevogn, højstol og weekendseng så være ? - det kan næsten give sved på panden for de fleste! - På med AMIGO og det hele er pakket og klar på 5 min!

Har du hund?

En lille bil og hund kan sagtens kombineres. Problemet kan være, hvis bagsædet er fyldt op med børnestole, bagage, indkøb eller sportsudstyr. Du kan selvfølgelig ikke anbringe din hund i AMIGO, men flyt indkøb, sportsudstyr og pakkenelliker om i AMIGO. Så bliver der meget bedre plads til din bedste ven, hunden.

El-scooteren klares også

Er man gangbesværet, kan det være rart at få sin el-scooter med på tur. Det giver dejlig livskvalitet at kunne følge med familien på små udflugter og en tur i sommerhuset uden at føle man er til besvær. Men det vil hverken en lille bil eller en stationcar kunne klare. Det kan AMIGO derimod. Før el-scooteren op ad læsserampen (ekstraudstyr), og et øjeblik efter står el-scooteren godt og trygt i din AMIGO. Nemmere kan det ikke gøres. Husk blot, at du ikke skal sidde på el-scooteren, hverken når du kører den ”ombord” – eller under bilkørslen! Billedet til venstre er fra vores reklamefilm, og skal naturligvis opleves med et smil.

Lille bil og barnevogn

Dette er en klassiker. Mange har ganske enkelt været nødt til at fravælge en lille bil, fordi der ikke er plads til en barnevogn. Faktisk vil rigtigt mange kunne klare mindst 90% af kørselsbehovet med en lille, økonomisk og miljø rigtig bil. Hvis bare der fandtes en mulighed for at kunne udvide bagagepladsen de sidste få procent. Vi har designet den nye lille trailer AMIGO, så den sagtens kan rumme en tvillingebarnevogn. Og løst problemet

Plads til aktiv fritid

Cykel, saxofon, golfbag, fiskegrej, telt.... eller det hele på én gang. Alt det sjove, som din minibil ikke kan have med, kan AMIGO. Hægt AMIGO på bilen, pak grejet og tag ud og mød udfordringerne!

Weekend i sommerhuset

Det giver jo sig selv!, minibiler gør det billigt og bekvemt at køre frem og tilbage mellem bolig og sommerhus. Der er bare ikke plads til indkøbet fra byggemarkedet, sodavand og øl til vennerne, børnenes legetøj, køletasken, madindkøbene eller en ekstra legekammerat..... På med AMIGO - så kører det!

Storindkøb

Storindkøb lørdag formiddag. Juleindkøb i december. Planter til haven. Hente den nye cykel. Det går bare ikke med en minibil, medmindre man hægter en AMIGO på, så går det hele som en leg.

Billigere end at købe stor stationcar

Skal man vælge en lille bil eller en stor stationcar? Der er mange penge, og CO2, at spare, hvis du kan klare dig med en lille bil. Og den lille bil kan typisk klare mindst 90% af dit daglige transportbehov. Men så er der lige de sidste 10%. Det klarer AMIGO. Køb dig bare en smart lille bil og en AMIGO, så er der plads til både familie og oppakning.

Havecenter og opbevaring

2145 liter ekstra bagageplads! Det er meget. Nu er der plads til dit værktøj, haveredskaberne og de store krukker fra plantecentret. I hverdagen kan AMIGO også fungere som ekstra opbevaringsrum for barnevogn eller børnecykler – eller noget helt tredje, der helst skal stå tørt og aflåst.

AMIGO, den smarte, gennemtænkte ekstra bagageplads

Små miljørigtige biler er populære. Måske har du selv en. I de senere generationer er de blevet utroligt billige, både i indkøb og i drift. Og de er også blevet meget mere smarte at se på. Eneste ulempe er sådan set manglen på plads. Indtil nu. Vi har nemlig udviklet en ny ven til din bil: AMIGO. Betragt den som et rullende bagagerum i et særdeles let, funktionelt og smart design. Lige til at hægte efter bilen med et snuptag. Det betyder, at selv børnefamilier nu kan dække kørselsbehovet med en lille, superøkonomisk bil – blot ved at supplere bilen med en AMIGO. Oprindeligt var ideen, at AMIGO kun skulle være til mikrobiler. Alt er konstrueret til at veje så lidt som muligt uden tab af styrke og design. Samtidig skal den være nem og enkel at betjene. Men AMIGO kan også sagtens hægtes på større biler, og den giver den ekstra bagageplads, der lige mangler en gang i mellem. AMIGO er udviklet hos MUSTANG-trailers i Gram/Sønderjylland. Virksomheden er især kendt hos hestefolket. I mere end 20 år har Mustang traileren været en slags ”Rolls Royce” blandt hestetrailere, hvor design, komfort og kvalitet altid har været noget helt særligt. Bag MUSTANG-trailers står familien Nissen, som også stod bag en af Danmarks store rullende successer, Camp-let. AMIGO er således opvokset hos en familie, der har mere erfaring end nogen anden i, hvordan man skal skabe en solid og funktionel trailer. Det har taget næsten 2 år at udvikle den lille nye trailer, AMIGO. Der er testet former, materialer, trækstang, kobling, dæk, fælge, lukkemekanisme og meget mere. Det er bla. sket i tæt samarbejde med en række danske leverandører og udviklere.

Forskelligt ekstraudstyr til Amigo

Man kan tilkøbe f.eks.: Reservehjul. Rampe til eftermontage, så el-scooter, barnevogn etc. nemt kan føres op/ned af ladet. Plejemiddel til glatte overflader. Deco-stickers i flere udgaver, som gør din Amigo mere personlig. Koblingslås, Beskyttelsespresenning. Klapbart næsehjul. Adapter fra 7 til 13 polet stik. Lastrør og fikseringsbeslag.
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holdt vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk