+45 97161418  

Walker telte 2021


Velkommen til Walker

Walker forteltfabrikken er en af de ældste teltfabrikker i Holland. Walker navnet har siden 1954 været et ægte
familieforetagende, og har altid produceret topkvalitet til krævende campister.
 
Viden og erfaring
Vore fortelte er udviklet og produceret i Deurne Holland.
Gennem årene har vi oparbejdet stor viden, som kommer til udtryk i vort design og kvalitet. En investering i et Walker fortelt giver mange års glæde ved camping!
 
Topkvalitet og pålidelighed
Vi har de nyeste teknikker til at kunne producere alle detaljer i teltene til perfektion. Vore dygtige medarbejderes opmærksomhed spiller også en vigtig rolle for at kunne levere et fortelt i topkvalitet.
 
Skræddersyede fortelte
Hvis jeres campingsvogns-mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi, at fremstille et skræddersyet fortelt, der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campistens krav, og giver et flot udseende opstillet. Har jeres campingvogn en speciel taglinie, har vi også muligheden for at fremstille et fortelt der
passer perfekt.

Hvis I søger et nyt fortelt kan der helt sikkert findes inspiration vores 2021 udvalg. Der er også forskelligt tilbehør, der kan være til glæde for den kommende camping sæson.
Yderligere information findes på vor danske hjemmeside:
www.walker-fortelte.dk

Vi ønsker stor glæde og fornøjelse med
jeres nye Walker fortelt og tilbehør!
 
Venlig hilsen,
Dianne & Ivo van Baars

Walker efter mål

Hvis din campingvogns mål ikke rammer standardmålene tilbyder vi, at fremstille et skræddersyet fortelt, der passer perfekt. I vor moderne fabrik kan vi fremstille et fortelt der opfylder campistens krav, og giver et flot udseende opstillet. Har din campingvogn en speciel taglinie, har vi også mulighed for at fremstille et fortelt der passer perfekt.
Ønsker du hjælp til at finde de rigtige teltmål så se her

Walker Palace Easy-Air

Walker “Easy-Air” luftfortelte i friske antracitfarver. Teltene er 3 m dybe midtpå. De 3 frontstykker kan lynes af ligesom de 2 sider. Der er ventilation i begge sider under taget, som kan lukkes udefra.
Inkluderet som standard:
• termoloft, understykke og hjulklap
• gardiner
• 2 trykstænger
• dobbelt luftpumpe
Vægt: Palace 360 ca. 26 kg.
Vægt: Palace 400 ca. 31 kg
Tag og sider: 300D coated polyester

Walker Palace Easy-Air . Tilbehør - som kan tilkøbes:

• Annex med indertelt - passer til begge sider
• Oppustelig verandastang
• Jolax tæppe til telt og til annex
 
Foto af annex med indertelt

Walker Concept 240 og 280

Det nye Walker Concept er lavet af super stærkt helårs PVC materiale, begge sider coatede og vaskbare. Om du er nomade-campist eller ligger fast hele sæsonen er styrken på textilerne meget vigtig.
Alle Concepts vinduer har afdækninger med lynlåse.
Begge sidevægge har fuld ventilerede myggevinduer og tagets stænger er 28mm. Walker Concept kan leveres i dybden 240 cm eller 280 cm.
Alle stænger i taget er 28 mm. Dobbelt græskant rundt om teltet. Alle vinduer med afdækning. Lukket med lodrette lynlåse. Easy-set-up system. Gardiner.
Udluftning: I toppen af fronten og i begge sidevægge

Pioneer 240 All Season

Walker Pioneer 240 All Season er et luksus fortelt, som er fabrikeret af det nyeste inden for Ten Cate materiale. Dette gør det perfekt til både fastliggere og weekend campister. De udskiftelige fronter er lavet, så de kan byttes rundt, hvilket gør det muligt at vælge mellem to placeringer af indgangsdøren; Easy-Door.
Frontstykkerne kan byttes rundt; Easy-Door
Ved at afmontere fronter og sider på Pioneer 240 All Season kan man bruge det som et solsejl.

Walker Fusion II

Det nye Walker Fusion II er et telt med ombyttelige fronter. Dette muliggør placering af døren to steder. Som alle vore øvrige modeller er Fusion designet med stort fokus på de små detaljer, som er medvirkende til at opnå det perfekte.
Takket være det harmoniske farvevalg, er Fusion et meget attraktivt, og godt designet fortelt, som giver campisten det ekstra pift.
Til dette fortelt kan vælges stel af stål, aluminium eller glasfiber.

Ellips 280

Dette moderne fortelt er velegnet som et sæsontelt men også som et rejsetelt. Med en dybde på 280 cm tilbyder Ellips-280 et storslået pladstilbud. På begge sider har man muligheden for at montere en tilbygning.
 
Valgfri Ellips bundpresenning! For at skabe yderligere komfort i forteltet, kan du til Ellips-280 tilkøbe en løs presenning. Disse bundpresenninger af stærkt PVC med et indlæg, bliver monteret ved hjælp af velcrolukning og er derfor nemt at fastgøre. En bundpresenning i forteltet sørger ikke alene for mere komfort, men sørger bl.a. for at en opadstigende fugtighed ikke medfører kondens-vanddannelse.

Og mod et pristillæg får man et soltag til fronten, som bliver monteret på halvtaget af Ellips 280 ved hjælp af en lynlås. Dette soltag har en dybde på 200 cm. Fordi telthalvtaget er 50 cm dybt, resulterer det i at man får et soltag til fronten med en dybde på i alt 250 cm! Standard inklusiv to sidevægge med vinduer. Disse kan tages af ved hjælp af lynlåse. Alle tunneler er yderligere forsynet med lynlåse.
 
Udstråling, kvalitet og komfort går hånd i hånd hos Walker Ellips-280!

Valgfri PVC bund i teltet

For at skabe yderligere komfort i forteltet, kan du til Ellips-280 tilkøbe en løs presenning. Disse bundpresenninger af stærkt PVC med et indlæg, bliver monteret ved hjælp af velcrolukning og er derfor nemt at fastgøre. En bundpresenning i forteltet sørger ikke alene for mere komfort, men sørger bl.a. for at en opadstigende fugtighed ikke medfører kondens-vanddannelse.

Ellips frontsolsejl

Mod et pristillæg får man et soltag til fronten, som bliver monteret på halvtaget af Ellips 280 ved hjælp af en lynlås.
Dette soltag har en dybde på 200 cm.
Fordi telthalvtaget er 50 cm dybt, resulterer det i at man får et soltag til fronten med en dybde på i alt 250 cm!
Standard inklusiv to sidevægge med vinduer. Disse kan tages af ved hjælp af lynlåse. Alle tunneler er yderligere forsynet med lynlåse.

Walker Allure 280

Design, kvalitet og komfort er begreber der går hånd i hånd i det NYE Walker Allure 280. Dette nye moderne 280 cm dybe fortelt Allure er anvendeligt for såvel standcampisten som den omrejsende campist. De friske farver, det innovative design og de kraftige Ten Cate All Season sidestykker giver et moderne fortelt mange år fremover. Alle Allure 280 ‘s sidestykker kan let tages af, hvilket gør det muligt at bruge taget alene som solsejl. Walker Allure 280 kan leveres med stel af stål, aluminium eller glasfiber.
Udbygning til Allure 280 kan tilkøbes og er med ekstra dør og fluenet i vinduet. Indertelt er ekstraudstyr. Tilbygning til Walker Allure er med ekstra dør og fluenet i vinduet. Leveres i farver som forteltet. Indertelt kan tilkøbes

Walker Atrium 300 Easy Door

Dette nye moderne 280 cm dybe fortelt Allure er anvendeligt for såvel standcampisten som den omrejsende campist. De friske farver, det innovative design og de kraftige Ten Cate All Season sidestykker giver et moderne fortelt mange år fremover.  Alle Allure 280 ‘s sidestykker kan let tages af, hvilket gør det muligt at bruge taget alene som solsejl. Walker Allure 280 kan leveres med stel  af stål, aluminium eller glasfiber.Annex til Allure 280 er med ekstra dør og fluenet i vinduet.  Indertelt er ekstraudstyr.

Palladium 350

Valget af Palladium 350 forteltet signalerer tydeligt smagfuldhed. Farvesammensætningen af Antracit giver helt nye dimensioner til nutidens campingliv. Palladium 350, som er specielt designet til standcampister, er lavet af den kraftige helårs teltdug fra Ten Cate i dybden 350 cm. Fronten på teltet er 2 paneler, som kan flyttes såkaldt Easy-Door. Frontpanelerne kan også rykkes længere ind i teltet, som derved bliver 240 cm dyb med et udhæng på 110 cm. Med en ekstra skillevæg, der fås som tilbehør kan skabes et L formet areal, hvor man kan placere bord og stole.
Palladium 350 med fronten trukket bagud
Med en ekstra skillevæg, der fås som tilbehør kan skabes et L formet areal, hvor man kan placere bord og stole. 

Front solsejl patio

Dette front solsejl Patio er specielt fremstillet til standcampister. Det specielle stålstel med ekstra tagstænger gør det meget solidt. Alle overtræk til stængerne er udstyret med lynlåse. Til Patio medfølger som standard to sider med vinduer som kan lynes på. Easy-Lock stormbånd, gardiner til siderne og Powergrips kan tilkøbes.
 
Patio leveres med vulst, stænger og krog for montering direkte  på campingvognen (sidestykker kan ikke anvendes her).

Castel solsejl

Walker Castel solsejl er specielt designet, så det kan monteres direkte på dit Walker fortelt. Det er et fantastisk solsejl med en dybde på 230 cm og er hele vejen igennem fremstillet af Ten Cate ensidet PU coated materiale: 240 g/m2. Walker Castel solsejl leveres med et specielt udviklet stålstel, som gør at det er meget solidt.
Er dit fortelt ikke af mærket Walker, kan Walker Castel solsejl måske alligevel monteres på dit fortelt.
Til Walker Castel solsejl kan der leveres specielle sidestykker som ekstra udstyr, disse leveres med vindue i samme farve som fortelt og passer til både højre og venstre side af solsejlet.
Castel med sidestykker.

Weekender 240

Den fint sammensatte sidevæg giver Weekender 240 et flot sportsligt udtryk.
Weekender er 240 cm dyb. Der er tilstrækkelig plads til let at placere bord og stole. Begge sidevægge kan lynes af, hvilket
gør det endnu lettere at stille op.
Som standard leveres Weekender med stålstel men kan mod merpris leveres med 28 mm aluminium eller glasfiberstel samt Easy-PowerGrip.
Antracit Ten Cate design

Walker Touring-Plus

Walker Touring-Plus er et ideelt fortelt til Eriba + Trigano  campister som vil nyde den maksimale komfort.  Alle sider og fronter kan lynes af så forteltet kan bruges  som et solsejl. Gardiner medfølger til denne model.  Der er udluftning i front samt i en af siderne.
Både annex til Touring-Plus (er med ekstra dør og fluenet i vinduet) og indertelt er ekstraudstyr.

Walker T@B

Passer perfekt til T@B 320 og T@B 400
• Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel kan lynes af
• Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
• Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2
• Dybde: 240cm• Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips
• Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
• Gratis opbevaringstaske
• Vægt: T@B 320 ca. 21 kg /T@B 400 ca. 25 kg

Walker Sunflexx Luftsolsejl T@B

Walker Sunflexx er et oppustelig solsejl, som gør det nemt og hurtigt at rejse.
Sunflexx har en dybde på 240 cm. Begge sider har et stort panorama vindue som kan rulles op. De friske antracit farver og det friske design gør Sunflexx attraktiv. En dobbelt luftpumpe er inkluderet.

Sunflexx 320: til T@B 320 / Vægt: 7,5 kg
Sunflexx 400: til T@B 400 / Vægt: 8,5 kg

Walker Action 341 / 361

Passer perfekt til Adria Action 341 / 361
• Fortelt og solsejl på en gang, alle sider kan lynes af
• Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
• Tag (240 g/m2) og sider (220 g/m2) lavet af Ten Cate All Season coated
• Dybde: 240 cm
• Leveres med 28 mm aluminium stel og PowerGrips
• Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
• Gratis opbevaringstaske
• Samlet vægt ca. 25 kg

Walker Sunflexx - Luftsolsejl til Action 341 / 361

Walker Sunflexx er et oppustelig solsejl,  som gør det nemt og hurtigt at rejse.Sunflexx har en dybde på 240 cm. Begge sider har et stort panorama vindue som kan rulles op. De friske antracit farver og det friske design gør Sunflexx attraktiv.  En dobbelt luftpumpe er inkluderet.

Walker Action 391

Specielt til Adria Action 391 PD/PH-LH campingvogne har Walker udviklet Action 391 forteltet.
 • Passer perfekt til Adria Action 391 PD/PH-LH
 • Fortelt og solsejl på en gang, alle sider kan lynes af
 • Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
 • Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated kvalitet: 240 g/m2
 • Udluftning: vindue med myggenet i front
 • Front og sidestykker: Nedfældbare og aftagelige med lynlås
 • Frontstykkerne kan byttes rundt: Easy-Door!
 • Dybde: 240 cm
 • Leveres med 28 mm aluminium stel og PowerGrips
 • Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
 • Vægt 27 kg

Kip Kompakt/Vision

 • Passer perfekt til Kip Kompakt
 • Fortelt og solsejl på en gang, alle sider kan lynes a
 • Hurtig at sætte op med EasySetup låse
 • Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated kvalitet: 240 g/m2
 • Dybde: 240 cm
 • Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips
 • Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
 • Samlet vægt 25 kg

Specielt til Kip Shelter campingvogne har Walker udviklet Shelter forteltet

 • Passer perfekt til Kip Shelter
 • Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel kan lynes af
 • Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
 • Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2
 • Dybde: 240cm
 • Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips
 • Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
 • Gratis opbevaringstaske
 • Vægt: ca. 22 kg

Knaus Sport&Fun

Specielt til Knaus Sport&Fun campingvogne har Walker udviklet Sport&Fun forteltet.
Passer perfekt til Knaus Sport&Fun
Fortelt og solsejl på en gang, frontpaneler og højre panel
kan lynes af
Hurtig at sætte op med Easy-Setup låse
Tag og sider lavet af Ten Cate All Season coated: 240 g/m2
Dybde: 240cm
Leveres med 28mm aluminium stel og PowerGrips
Leveres med understykke, hjulafdækning og gardiner
Gratis opbevaringstaske
Vægt: ca. 29 kg

Snow & Fun Plus - vintertelt fra Walker

Snow & Fun Plus er vort nye fortelt til vintercampisten. Det er større og mere modstandsdygtigt end mange lignende modeller fra andre leverandører. Grundstørrelsen er 240 cm bred og 180 cm dyb. I begge sider af taget er der ventilationsåbninger, som kan lukkes udefra. Som ekstra udstyr kan der leveres et Safety Sæt, som består af ekstra front-og tagstænger, der gør det muligt for teltet at bære et tykt lag sne. Vægten på Snow & Fun Plus er ca. 23 kg.

Snow & Fun PLus Eriba Feeling

Snow&Fun plus til Eriba Feeling, Eriba touring, Trigano silver, Bürstner Averso Plus og Bürstner Premio Plus

Walker Maxi 300 og 380

Begge modeller er lavet af den kraftige TenCate All Season ensidet PU coatede teltdug, 240 g/m2, i friske nye antracite farver og leveres med stålstel. Som ekstraudstyr kan der leveres Safety sæt, som består af ekstra front og tagstænger, der gør det muligt for teltet at bære et tykt lag sne. I hver side af taget er der en ventilationsåbning med lukning udefra. 28 mm aluminium stel med Easy-PowerGrip kan købes som ekstraudstyr.
Specifikationer • Dybde Maxi 300: 235 cm / Dybde Maxi 380: 235 cm • Bredde Maxi 300: 310 cm / Bredde Maxi 380: 385 cm • Tag: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 • Sider: Ten Cate ensidet PU coated; 240 g/m2 Front Maxi 300 kan lynes af, 2 stk Fronten Maxi 380 kan lynes af, 2 stk • Stænger: stål 25 mm; med Easy PowerGrip kan bestilles • Vægt Maxi 300 stål: ca. 30 kg • Vægt Maxi 380 stål: ca. 35 kg • Inklusiv Easy-Setup system! • Inklusiv understykke og hjulafdækning! • 2 indgange • 24 måneders garanti. Tilbehør • Easy-Lock stormbånd • Jolax fortelt tæppe - speciel pris! • Vinduesmarkise • Forteltlampe, dug • Walker stole: Kapas-Black • Vinter sikring stål • Termoloft • Walker læsejl WS-1 • Easy-PowerGrip stål kan bestilles

Beskyttelse mod vinden - i solen

Med Walker Easy-Corner skaber du et dejligt beskyttet hjørne ved teltet. Et dejligt sted ude af vinden og i solen. Med en dybde på ca. 155 cm og en sidevæg med en bredde på 190 cm giver Easy-Corner god beskyttelse af indgangsdøren.
Walker Easy-Corner kan placeres både på venstre og højre side. Det er endda muligt at placere et Easy-Corner på begge sider. Walker Easy-Corner leveres med stål stænger.
Sidevæggen leveres i teltets farve:
WS-1 – Walker Allure, Atrium, Palladium
WS-5 – PVC / Walker Concept
WS-7 – Walker Fusion II/240
For at få den rigtige størrelse af Walker Easy-Corner skal du måle AB størrelsen; afstanden fra midt øje (A) til hjørne telt øje (B) i baldakinen på dit telt. Teltet er nødvendigt ikke specielt bygget til dette. I pristabellen for Easy-Corner finder du AB-størrelsen med den tilsvarende pris.

Walker læsejl – 150 cm høje

Alle Walker læsejl leveres med stænger (inkl. Overliggere), barduner, pløkker og læsejlsfødder (så den kan stå selv)

Mål: 150 cm høje og 450 cm lange!

Læsejl i farverne i forteltet:

• WS-1: i farverne i forteltet Walker AllureAtrium antraciet, Palladium en Maxi

• WS-3:  i farverne i forteltet Walker Touring-PlusT@B,  Kompakt en Vision

• WS-4: i farverne i forteltet Walker Signum en Atrium iceblue

• WS-5: PVC / i farverne i forteltet Walker Concept 

• WS-6:  i farverne i forteltet Walker Pioneer All Season

• WS-7: i farverne i forteltet Walker Ellips, Fusion II, Touring-Plus

Tilbehør

 • F.eks.:
 • Kapas-Black stol
 • 7 forskellige læsejl
 • Gardinstof
 • Stangspænder
 • Vindues markise
 • Lampeskærme
 • Indertelt til annex
 • Borddug
 • Verandastænger
 • Understykker og hjulafdækning
 • Jolax gulvtæppe
Om Sørens Camping
1. marts 2005 : Søren Olsen - bornholmer - er nu på egen boldgade med forretningen Sørens Camping mellem Herning og Snejbjerg.

Med næsten 30 år i branchen er Sørens Camping et sikkert sted at lave sin handel
Har pr. 1/2 2006 udvidet med Enggårdvej 31 og vi har også en hal på ca. 450m2
Fra 2007 til 2010 havde vi en afd. i Klemensker på Bornholm.
Febuar 2008 blev vi Camp-let center: Så vi sælger nye Camp-letter.
Se de sidste nye modeller hos os.
Jeg har over 28 års Camp-let erfaring.
1. dec. 2012 åbnede vi i nye lokaler på 1400 m2 på Teglvænget 7-9.
1. marts 2015 holdt vi 10 års jubilæum som Sørens Camping.
1. juni 2015 til udgangen af 2019 havde vi en lille afd. på Bornholm igen på Nordskoven Strand Camping i Rønne,
1. marts 2020 holdt vi 15 års jubilæum

mvh
Søren E. Kure Olsen
Kontakt
Sørens Camping
Teglvænget 7-9
7400 Herning
97161418
so@scamping.dk

Find vej
Sørens Camping  |   Teglvænget 7-9  |   7400  Herning  |   97161418  |   so@scamping.dk